augustus 2019

04 / 08

11 / 08

Sharing Sunday

Send the Light

18 / 08

Larry Odam

Send the Light

25 / 08

01 / 09

Shakila Olsen

Send the Light


Comunity-center | Gein | Wisseloord 83 | Amsterdam(eindhalte metro Gein)

Zondag 21 oktober 17:30FB Duran Zwembad | Ouderkerklaan 10 | 1112 BE | Diemen

Zondag

ELKE ZONDAG GAAN ER WERELDWIJD VEEL MENSEN – SOMS MET GEVAAR VOOR HUN EIGEN LEVEN – NAAR EEN KERK. WAT IS DAT EN WAAROM IS DAT VOOR ZOVEEL MENSEN ZO BELANGRIJK?

Toen Jezus naar Zijn Vader terugging, vond Hij het belangrijk dat de christenen bij elkaar zouden samenkomen. De Heilige Geest zorgde ervoor dat christenen elkaar opzochten en dat ze met elkaar tot God baden. Dit is de afgelopen 2000 jaar op dezelfde manier gebeurd over de hele wereld. De manier waarop de verschillende kerken dat invullen is heel verschillend. Maar waar het altijd om gaat is dat je elkaar bemoedigt en stimuleert in het geloof en dat je samen God aanbidt.

Wanneer christenen over de kerk praten dan kunnen ze twee dingen bedoelen. In eerste instantie kunnen ze het hebben over een gebouw. Bijvoorbeeld hun eigen kerk of een gebouw dat ergens staat. Maar het kan ook gaan over de verzameling van alle gelovigen over heel de wereld bij elkaar. En dan niet alleen die nu op dit moment leven, maar ook alle gelovigen die al eerder geleefd hebben. De Kerk is dan alle christelijke gelovigen bij elkaar van alle plaatsen en alle tijden.

In Hebreeën 10:24-25 lezen we: ‘En laten wij op elkander acht geven om elkaar aan te vuren tot liefde en goede werken. Wij moeten onze eigen bijeenkomst niet verzuimen, zoals sommigen dat gewoon zijn, maar elkander aansporen, en dat des te meer, naarmate gij de dag ziet naderen.’ Juist in de eindtijd is het belangrijk om elkaar op te zoeken en te bemoedigen. De eerste christenen en nu ook nog steeds heel veel christenen in andere delen van deze wereld leven in angst. Ze komen in het geheim samen. Met gevaar voor eigen leven zoeken ze elkaar op. Soms moeten ze er nog uren voor lopen ook. In Moldavië is ergens een kerkje waar een handjevol mensen samenkomt. Het zijn arme mensen die ver moeten lopen, toch komen ze elke week trouw en er wordt zelfs gewacht tot iedereen er is.

Bezoek een samenkomst bij jou in de buurt.

You belong here!

SAMENKOMSTEN

Wij willen u graag ontmoeten in een van onze samenkomsten!

Zondag 11:00 uur

We hebben regelmatig inspirerende gastsprekers en speciale bijeenkomsten. Deze kunt u vinden op onze Facebook en Instagram pagina. Wilt u meer informatie over onze meest recente events, klik dan op de link hier beneden.

EVENTS

LOCATIES

Onze zondag samenkomsten worden gehouden in:

Buurtcentrum Gein
Wisseloord 83
1107NB Amsterdam

Komt u met de auto, dan is er voldoende gratis parkeer gelegenheid aanwezig. Klik hier voor routebeschrijving.

Wij zijn bereikbaar met metro 54 (eindhalte Gein)

en met buslijnen 47, 249 en 285. Voor meer informatie over bereikbaarheid met het OV ga naar: gvb.nl

Het buurtcentrum bevindt zich in winkelcentrum Gein tegenover metrostation/eindhalte Gein.

Contact

Voor meer informatie of vragen kan je ons contacten via de volgende mogelijkheden:Partners van StL

Het werk van StL is mede mogelijk dankzij een groot aantal partners, sponsors en donoren. Hieronder staan onze Main Partners, Donors & Sponsors, Business Partners & Friends en One Love (Red) edition partners.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider