StL is een eigentijdse gemeenschap waarin Christus centraal staat. We houden van God, we houden van mensen en we zijn een niet-traditionele christelijke opleidingscentrum met een bijzondere opdracht: het opleiden van leider die hun roeping willen definiëren en volbrengen. Overweldigd door de gift van Gods genade geloven wij dat Het Woord van God en de vervulling door de Heilige Geest essentieel en fundamenteel zijn voor een gebalanceerd en succesvol leven. StL has a strong culture. Many people will say that you need a weekly service in order to establish a strong culture with Kingdom values and DNA. At StL we practice the power of life-on-life discipleship and intentional leadership development. We don’t rely on a weekly service to build KingDom culture, it is through relationships. Aided by Holy Spirit presence and gifting, without being out of reach for the average leader.

John Olsen

Het is mijn passie en hartsverlangen om mensen in relaties met God te zien komen en datgene te ontdekken waarvoor zij geroepen zijn, waarde te hechten aan de mensheid, en de wereld te verlichten met de (Agapè) liefde van Christus. Leiderschap is voor mij dienen en anderen motiveren en ondersteunen hun doel te bereiken in hun leven. Het succes van anderen is mijn zegen en aandeel in Gods Koninkrijk.

Meer over John Olsen

Shakila Olsen

Ik hou van de positieve en goede dingen van het leven. We leven in een tijd waarin het leven als vanzelfsprekend lijkt te zijn geworden. Er heerst veel ontevredenheid.  We staan er niet meer bij stil dat het morgen zomaar anders kan zijn. Mijn passie is om vast te houden aan het goede en negativiteit los te laten, en anderen hiermee te inspireren. Leven is wat ik doe, voor mijzelf, voor mijn gezin maar vooral voor datgene dat De Heer van mijn verlangt!

Meer over Shakila Olsen

We love each other because God loved us first.

Onze missie statement

De samenleving bereiken en winnen voor Christus door het delen van Zijn liefde het opleiden van leiders, hun te equiperen en bemoedigen van invloed te zijn in ieder aspect van het leven.

ACCEPTATIE > HERSTEL > WATERDOOP > WEDERGEBOORTE > OPLEIDEN > UITZENDEN

Onze Missie Statement

De samenleving bereiken en winnen voor Christus door het delen van Zijn liefde het opleiden van leiders, hun te equiperen en bemoedigen van invloed te zijn in ieder aspect van het leven.

AGAPÈ

WATERDOOP

WEDERGEBOORTE

HERSTEL

KENNIS

ZENDING

Onze samenleving heeft echte leiders nodig!

Leiderschap met de bestemming volbracht, inspireert en stimuleert de geest-gedreven leider in de innerlijke mens. Dit boek helpt je om jouw roeping te ontdekken, definiëren en te volbrengen!

BINNENKORT