First Word

'Ga erop uit en doe Mijn werk!'

Dagelijks komen we in aanraking met mensen die verlangen naar een echte aanraking van liefde, oprechte  medeleven of gewoon een schouder om tegenaan te leunen. Het raakt ons hart steeds weer om te zien hoe onze samenleving snakt naar de ware (Agapè) liefde van Jezus. Het is zo tastbaar, dat we niet anders kunnen dan onszelf volledig overgeven aan Gods wil in ons leven, en ‘de hongerigen naar Gods Liefde’ voeden. Simpelweg door meer aandacht geven aan mensen om ons heen, even stil te staan en de tijd nemen om naar elkaars verhaal te luisteren, een helpende hand aanreiken en daar waar je hart echt bewogen raakt, de Agapé liefde van God delen. Niet omdat het moet ..! De Heer spreekt letterlijk in ons hart; ‘Ga erop uit en doe Mijn werk!’ In navolging hiervan vieren we samen met alle onze naasten en geliefden sinds 15 juni 2018 wekelijks Zijn Koninkrijk en zetten wij ons in voor zij die de Here op ons pad brengt. Je bent van harte welkom om samen dit geweldig avontuur van het leven te vieren! Of gewoon om samen een kopje koffie of thee te drinken en brood te breken!

John & Shakila Olsen

Next Steps ...

StL is een eigentijdse gemeenschap waarin Christus centraal staat, houdt van God en van mensen en is een niet-traditionele christelijke academie met een bijzondere opdracht: het opleiden van leider die hun roeping willen definiëren en volbrengen. Overweldigd door de gift van Gods genade geloven wij dat Het Woord van God en de vervulling door de Heilige Geest essentieel en fundamenteel zijn voor een gebalanceerd en succesvol leven.

Bent je op zoek naar een plaats waar je God werkelijk kan ontmoeten en groeien in Zijn plan voor jouw leven? Dan verwelkomen we je graag bij StL!

Samen met onze drie kinderen zijn we een hecht gezin en beleven we elke dag als een mooi avontuur met nieuwe kansen om de veelzijdigheid van Gods Koninkrijk te mogen ontdekken. Wij geloven dat Het Woord van God en de wedergeboorte in de Heilige Geest onmiskenbaar zijn voor een gebalanceerd en succesvol leven.

Dagelijks komen we met mensen in aanraking die verlangen naar een echte aanraking van liefde, oprechte  mededogen of gewoon een schouder om tegenaan te leunen. Het raakt ons hart steeds weer om te zien hoe onze samenleving snakt naar de ware (Agapè) liefde van Jezus. Het is zo tastbaar, dat we niet ander kunnen dan onszelf volledig overgeven aan Gods wil in ons leven, en ‘de hongerigen naar Gods Liefde’ voeden. Simpelweg door meer aandacht geven aan mensen om ons heen, even stil te staan en de tijd nemen om naar elkaars verhaal te luisteren, een helpende hand aanreiken en daar waar je hart echt bewogen raakt, de Agapé liefde van God delen. Niet omdat het moet ..! De Heer spreekt letterlijk in ons hart; ‘Ga erop uit en doe Mijn werk!’ In navolging hiervan vieren we samen met alle onze naasten en geliefden sinds 15 juni 2018 wekelijks Zijn Koninkrijk en zetten wij ons in voor zij die de Here op ons pad brengt. Je bent van harte welkom om samen dit geweldig avontuur van het leven te vieren! Of gewoon om samen een kopje koffie of thee te drinken en brood te breken!

John & Shakila Olsen

Visie

Een samenleving naar God’s hart, waar je niet alleen ontvangt en bouwt door kennis over God, maar waar je vanuit een persoonlijke intieme levendige relatie

met God impact maakt binnen alle lagen en facetten van de samenleving om je heen vanuit dienend leiderschap!

Johannes 13:34/35

Missie

De samenleving bereiken en winnen voor Christus door het delen van Zijn liefde en het opleiden van zonen en dochters, hun te equiperen en stimuleren impact te hebben

op hun eigen leven, in dat van anderen en in alle haarvaten van de samenleving. Hiermee het volbrachte werk van Christus Jezus door te geven aan de navolgende generaties. Totdat Hij terugkomt!

Mattheüs 28:19

Wij geloven dat de Bijbel Gods Woord is. Het is accuraat, gezaghebbend en toepasbaar op ons dagelijks leven.

Wij geloven in een eeuwige God die de Schepper is van alle dingen. Hij bestaat uit drie Personen: God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest. Hij is volkomen liefdevol en totaal heilig.

Wij geloven dat zonde een ieder van ons heeft afgescheiden van God en van Zijn doel met ons leven.

Wij geloven dat de Heer Jezus Christus als God en als mens de enige is die ons kan verzoenen met God. Hij leefde een zondeloos en volmaakt leven, stierf aan het kruis in onze plaats, en stond op om Zijn overwinning te bewijzen en ons kracht te geven voor het leven.

Wij geloven dat om vergeving en de ‘nieuwe geboorte’ te ontvangen, we ons moeten bekeren van onze zonden, geloven in de Heer Jezus Christus, en ons onderwerpen aan Zijn wil voor ons leven.

LEES ONZE VOLLEDIGE GELOOFSVERKLARING
My StL

Samenkomsten

Wij willen u graag ontmoeten in een van onze samenkomsten!

Zondag 11:00 uur

We hebben regelmatig inspirerende gastsprekers en speciale bijeenkomsten. Deze kunt u vinden op onze Facebook en Instagram pagina. Wilt u meer informatie over onze meest recente events, klik dan op de link hier beneden.

Agenda

Locaties

Onze 'Sunday Celebrations' worden gehouden in:

Buurtcentrum Gein
Wisseloord 83
1107NB Amsterdam

Komt u met de auto, dan is er voldoende gratis parkeer gelegenheid aanwezig. Klik hier voor routebeschrijving.

Wij zijn bereikbaar met metro 54 (eindhalte Gein)

en met buslijnen 47, 249 en 285. Voor meer informatie over bereikbaarheid met het OV ga naar: gvb.nl

Het buurtcentrum bevindt zich in winkelcentrum Gein tegenover metrostation/eindhalte Gein.